vista looks without vista problems!

Discussion in 'Windows Legacy Support (XP and earlier)' started by jer888, Mar 13, 2007.

  1. jer888

    jer888

    Joined:
    Jun 13, 2006
    Messages:
    536
    Location:
    Cleveland, Ohio
  2. YukonMaster

    YukonMaster

    Joined:
    Dec 7, 2006
    Messages:
    261
    Location:
    Vancouver BC
    When I had XP I had it installed but it just isn't the same as Windows Vista

    YukonMaster
     
  3. jer888

    jer888

    Joined:
    Jun 13, 2006
    Messages:
    536
    Location:
    Cleveland, Ohio
    really? how much different is it?
     
  4. gtucker329

    gtucker329

    Joined:
    Nov 5, 2005
    Messages:
    195
    Location:
    Austin, TX
    I tried this out on my work laptop (after a creating a restore point) just to see what would happen. I have to admit that its not a bad deal. Most of the Vista features without the issues I've experience on my gaming rig. I've had quite a few people look at my computer and they really can't tell the difference. Only the start button gives it away and apparently there is a way to even fix this. Kudos to the creator for a job well done.
     
  5. amdalex

    amdalex

    Joined:
    Jan 14, 2007
    Messages:
    691
    Location:
    Western PA
    If I install this is there a way to revert to normal XP GUI if I wish?
     
  6. gtucker329

    gtucker329

    Joined:
    Nov 5, 2005
    Messages:
    195
    Location:
    Austin, TX
    If you look at the developer's web site there is a pretty good forum that has answers to almost anything. But I think that the only way to revert to the normal XP GUI is to remove the VTP. I could be wrong though.
     
  7. YukonMaster

    YukonMaster

    Joined:
    Dec 7, 2006
    Messages:
    261
    Location:
    Vancouver BC
    Just select a different appearance in control panel.

    YM
     
  8. JAYNO20

    JAYNO20

    Joined:
    Jul 21, 2006
    Messages:
    103
    does it add the 3-d alt tab feature? from the pictures there it looks like it adds the thumbnail of opened windows when hovered over it with the mouse..
     
  9. YukonMaster

    YukonMaster

    Joined:
    Dec 7, 2006
    Messages:
    261
    Location:
    Vancouver BC
    It will show a thumbnail of the window when you hover your mouse over the tast (in task bar) and provided you have the tooltips application installed (included in the pack). It is just basic but, if you really want the real thing than Vista is available.

    YM
     

Share This Page