HP user

Discussion in 'Introduce Yourself' started by sxw2jdxc, Jan 17, 2011.

  1. sxw2jdxc

    sxw2jdxc

    Joined:
    Jan 17, 2011
    Messages:
    13
    Hello everyone, I've been using my hp computer little more than 10years now.. and i think its time for me to upgrade :) so.. help me out! Thanks
     
  2. Deathdiesel

    Deathdiesel

    Joined:
    Jan 16, 2011
    Messages:
    377
    Good lord man, sure you dont have a green screen on that thing? I thought i had a fossil. Haha :p Anyways, whats your uses going to be and whats your budget?
     
  3. quartet-man

    quartet-man Saved by grace

    Joined:
    Sep 13, 2002
    Messages:
    2,058
    Location:
    Indiana
    I'm just surprised to hear an HP has lasted 10 years. ;)
     
  4. Nuclear Krusader

    Nuclear Krusader Mondsreitersmann

    Joined:
    Jul 6, 1999
    Messages:
    8,995
    Location:
    Skingrad
    Does it have a Bestec PSU? If it does, now THAT is the major shocker! :eek: :D

    Welcome aboard and go right to the BYOPC forum to get top advice.
     
  5. quartet-man

    quartet-man Saved by grace

    Joined:
    Sep 13, 2002
    Messages:
    2,058
    Location:
    Indiana
    Bestec motto: If it lasts, you are shocked. If it doesn't last, it still shocks you. ;)
     
  6. raftero

    raftero

    Joined:
    Oct 22, 2001
    Messages:
    1,399
    Location:
    lometa,tx.
    i have the first computer i bought (from walmart) a cheap one, it is 8 or 10 yrs old and still works, pretty slow but works. i don't know why everyone bad mouths HP. of course i build my own now.
     
  7. strollin

    strollin

    Joined:
    Jan 14, 2010
    Messages:
    680
    Location:
    N. Calif.
    10 years isn't so old. I have a number of computers in my collection that are 30+ years old that still run.
     
  8. quartet-man

    quartet-man Saved by grace

    Joined:
    Sep 13, 2002
    Messages:
    2,058
    Location:
    Indiana
    Hopefully at that old they run a bit slower so you can catch up to them. ;)
     
  9. sxw2jdxc

    sxw2jdxc

    Joined:
    Jan 17, 2011
    Messages:
    13
    I did get a green screen once.. when I switched my graphic card lol..
    I do have Bestec.. something wrong with that company?
     
  10. Nuclear Krusader

    Nuclear Krusader Mondsreitersmann

    Joined:
    Jul 6, 1999
    Messages:
    8,995
    Location:
    Skingrad
    Well, what can I say? I do get to work on a lot of HPs and a high number of them just have to be taken out to the dumpster, and the customer is fortunate if the HDD is still functioning and his data can be moved over to a new system. Sure, there are a number of people who never have problems, just like there are a number of people running ECS mobos who have never had a problem either.

    @sxw2jdxc: Bestec PSU's tend to, when they die, send a jolt through the whole system, usually taking the mobo down with them.
     

Share This Page